DETOX Intensive

DETOX Intensive

Voel je helder en schoon en ontvang wat je ziel voor je in petto heeft

Schets met licht codes: DETOX Intensive 

LIVE - Start 1 mei 2019
Dit is een 30-daagse intensieve reis met jezelf.
Elke dag van 21.00 tot 21.15 uur ontmoeten we elkaar online via Zoom. Je gaat dan comfortabel liggen en luistert naar de live transmissie van kosmische geluiden en lichttalen. Je ontvangt de opname achteraf, dus wanneer je niet kunt deelnemen aan de live sessie, kun je de herhaling beluisteren wanneer het jou uitkomt.

'Lichttherapie'

De focus van dit programma is om blokkades op te ruimen. Punt. Zowel gifstoffen in je fysieke lichaam als onbewuste saboterende overtuigingen en disfunctionele patronen die de flow van moeiteloosheid in de weg staan. Ook opgebouwde stress en daarmee gepaard gaande fysieke spanningen kunnen de ruimte krijgen om te ontladen en te ontspannen. Je hele wezen wordt gedurende deze DETOX Intensive dagelijks intensief doorgespoeld met licht. Ja, je kunt het zien als lichttherapie. Lagere trillingen passen dan niet meer in een verhoogde trillingsomgeving.

Toen ik van binnenuit ‘de opdracht kreeg’ om dit programma op te zetten, zag ik dat deze diepgaande 30-daagse ook zeker bedoeld is als je chemotherapie, bestraling of narcose hebt ondergaan, drugs, antibiotica of andere medicatie (hebt) gebruikt. *

Replay - start wanneer je wilt

Je kunt dit programma starten wanneer je wilt. Gedurende 30 dagen ontvang je dagelijks de replay van elke live sessie die heeft plaatsgevonden. Je verbindt je dan automatisch met het hoog vibrerende helende veld dat tijdens de livesessie is ontstaan. De werking is net zo effectief. In de rijken van lichtcodes en lichttalen bestaat geen tijd en ruimte, dus je kunt ernaar luisteren wanneer je wilt.

Deze DETOX Intensive draagt bij aan:

 • Loslaten van blokkades, zowel fysiek als mentaal en energetisch.

 • Ontrafelen van een of meerdere situaties in je leven waarvan je gewoon niet kunt begrijpen waarom ze nog steeds zijn zoals ze zijn. Je weet dat er een andere manier mogelijk is, maar tot nu toe heb je de diepte van de oplossing niet kunnen bereiken.

 • Transformeren van je onderbewuste weerstand tegen je eigen zelf-helende potentieel en daarmee je vermogen vergroten om innerlijke harmonie te scheppen.

 • Opruimen van saboterende overtuigingen en disfunctionele mentale patronen. Op deze manier kun je gemakkelijker in de rol van waarnemer blijven en je gedrag veranderen in een meer opbouwende en liefdevolle manier van leven.

 • Loslaten van de illusionaire lagen die je gevoel van eigenwaarde hebben bedekt, zodat de Waardevolle Schat die je bent uit zijn schuilplaats kan komen. Op die manier zal je innerlijke stroom je leiden in een richting die jou (en je omgeving) meer vreugde en inspiratie brengt.

 • Verzachten van de greep van je mind, zodat je jezelf veilig genoeg voelt om kwetsbare gevoelens naar de oppervlakte te laten komen. Op deze manier kunnen deze gevoelens en emoties zich uiten zonder enige druk of oordeel en automatisch worden getransformeerd.
"Met elke cel in mijn lichaam, zet ik me in om je te helpen je energie op te schonen, zodat talloze liefdevolle vibes je leven in kunnen stromen."

Je ontvangt

 • Je ontvangt toegang tot dit 30-daagse online programma. Je kunt zelf het tempo bepalen. Mocht je dus even een pauze willen inlassen, dan is dat mogelijk. Na dertig dagen blijf je toegang houden tot het programma, zodat je zelf kunt bepalen of en wanneer je het wilt herhalen.

 • Neem je deel aan dit live programma dat start op 1 mei 2019:
  dan ontmoeten we elkaar gedurende dertig dagen om 21.00 uur online via een video-verbinding voor een live transmissie van 15 minuten. Jij gaat ontspannen liggen en luistert naar de kosmische klanken en lichttalen. Verder hoef je niets te doen. Je ontvangt de opname achteraf, dus wanneer je niet kunt deelnemen aan de live sessie, kun je de herhaling beluisteren op een later moment.

  Start je dit programma op een ander moment:
  dan heb je dagelijks toegang tot een nieuwe video-transmissie van 15 minuten.

 • Gedurende dertig dagen ontvang je dagelijks een licht code tekening. De symbolen zijn een vortex op zich en werken versterkend en activerend op je zelfhelende vermogen. Je kunt de tekening uitprinten of als achtergrond instellen op je telefoon. Draag de tekening bij je, zit erop tijdens je meditatie en/of leg het 's nachts onder je matras. Ervaar zelf wat voor jou werkt.

 • Af en toe ontvang je een aanvullend idee of een suggestie die ondersteunend is aan het proces. De grootste focus ligt echter op de dagelijkse transmissies en getekende symbolen.

 • Besloten Facebookgroep:
  Het is heel goed mogelijk dat je tijdens dit proces een vraag wilt stellen of je ervaringen wilt delen (die lees ik heel graag). Voor dit doel, start ik een besloten Facebookgroep.

 • Ik ben bovendien beschikbaar via email en Whatsapp.

Hoe druk je ook bent, luisteren naar een 15 minuten transmissie kun je vast wel ergens invoegen in je dag. Het is een kwestie van focus en prioriteit. Als je wakker wordt of juist voordat je gaat slapen of misschien wel allebei. Je ontdekt gaandeweg wat jou het best past.

Bijdrage

€ 222,22 per persoon

Contact

Heb je vragen? Laat het me hier weten a.j.b.* Ja, overleg altijd met je behandelend arts als je twijfelt of dit programma goed voor je is. Nee, dit programma hoeft zeker geen vervanging te zijn voor andere noodzakelijke behandelingen.