DETACH & Surrender Intensive

DETACH & Surrender Intensive

Ontspan, vertrouw en geef je over aan het onbekende

Schets met licht codes: DETACH & Surrender Intensive


LIVE - start 1 juni 2019

Dit is een 30-daagse intensieve reis met jezelf.
We ontmoeten elkaar elke dag van 21.00 tot 21.15 uur, online via Zoom. Terwijl jij lekker comfortabel ligt, laat je de kleurrijke kakofonie van helende multidimensionele klanken hun werk doen. 

Je ontvangt de opname dezelfde avond nog, dus als je niet kunt deelnemen aan de live sessie, kun je de herhaling beluisteren wanneer het jou uitkomt.

Overgave aan je ziel

De focus van dit programma is om blokkades op te ruimen, zodat je innerlijke kompas steeds meer ruimte en vrijheid krijgt om de richting te bepalen. Dan is het makkelijker om je te ontspannen, te vertrouwen en je over te geven aan het onbekende. Dan staat je mind in dienst van je ziel. Zodra je je overgeeft aan de koers van je ziel en de touwtjes laat vieren, ontstaat er iets groters en mooiers dan dat je met je mind ooit had kunnen bedenken.

Lichttherapie

Je hele wezen wordt gedurende deze DETACH & Surrender Intensive dagelijks intensief doorgespoeld met licht. Je kunt het zien als lichttherapie.

Deze hoog-frequente energie beweegt als laser-lichtstralen door weerstandslaagjes heen. Elke klankreis helpt bij het transformeren van diepgewortelde 'oude' energie op alle niveaus, zowel mentaal, emotioneel, fysiek als energetisch. Lagere trillingen passen dan niet meer in een verhoogde trillingsomgeving. Zo ontstaat er ruimte om je levenskrachtige energie nog meer te laten stromen, zodat je aantrekt in je leven waar je blij van wordt en blij van blijft. *

Meer informatie over mijn uitgangspunten en de onderliggende werking van deze multidimensionele soundhealing sessies lees je op de pagina Werkwijze.

Start wanneer je wilt

Komt het niet uit om deel te nemen aan de live sessies van 1 t/m 30 juni 2019? Dan kun je dit online programma starten wanneer je wilt. Gedurende 30 dagen ontvang je dagelijks een transmissie (video & audio) met kosmische geluiden en lichttalen die is opgenomen tijdens de livesessies. Je verbind je dan automatisch met het hoog vibrerende helende veld dat tijdens de livesessies is ontstaan. De werking is net zo effectief. In de rijken van lichtcodes en lichttalen bestaat geen tijd en ruimte, dus je kunt ernaar luisteren wanneer je wilt.

Multidimensionele intelligentie

De energie die via de uiteenlopende klanken in een transmissie wordt overgebracht is erg krachtig. Je kunt er zo vaak naar luisteren als je wilt, volg daarin je gevoel. De geluiden hebben hun eigen multidimensionale intelligentie, dus 'zij' weten wat er in je energieveld nodig is. Geef je over (zoveel als je kunt) en laat het 'werk' gedaan worden. Elke keer dat je naar een transmissie luistert, levert je een nieuwe ervaring.

De energetische werking van deze DETACH & Surrender Intensive draagt bij aan het volgende:

 • Je neemt je relatie met tijd, structuren, patronen, ritmes en gewoontes onder de loep en erkent stap voor stap je eventuele afhankelijkheid daarvan. Je ervaart op die manier dat een leven vol potentie, expansie, diepgang en vrijheid dichterbij komt zodra je de behoefte aan zekerheid en veiligheid steeds meer loslaat. De grip van je mind ontspant en je voelt steeds meer ruimte om in het moment te bepalen wat bij je past. Je staat open voor verandering en ervaart het leven als organisch en flexibel. Zo krijgt je intuitie, je innerlijk kompas, de ruimte om de richting te bepalen. Je mind staat dan in dienst van je ziel.

 • Je laat je wensen en verlangens toe en vervolgens helemaal los, omdat je weet én erop vertrouwt dat wat op je pad komt precies is wat je nodig hebt en dat het je dichter brengt bij en verbindt met een gevoel van voldoening, geluk en plezier. Zodra je je overgeeft aan de koers van je ziel en de touwtjes laat vieren, vallen de puzzelstukjes op z’n plek en ontstaat er iets groters en mooiers dan dat je met je mind had kunnen bedenken.

 • 'Naar binnen keren, vinden en ontvangen' worden je nieuwe norm. ‘Uitreiken, pakken en zoeken’ zijn in oorsprong gerelateerd aan een gevoel van afhankelijkheid en/of slachtofferschap die ervoor zorgen dat je uit je centrum weg beweegt en de kracht bij iets of iemand anders plaatst dan jezelf. Door je bewust te worden van deze subtiele (of soms minder subtiele) patronen, kun je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven weer terugpakken en verbinding maken met het zelf creërende vermogen, jouw levenskracht, dat je in je draagt. Zo groeit je eigenwaarde en sta je stevig verankerd in je eigen energie.

 • Je erkent je zachtheid en kwetsbaarheid en laat het toe. Je verwelkomt je emoties en laat de behoefte los om ze te onderdrukken of er tegen te vechten. Je nodigt je emoties juist uit om uitdrukking te geven aan wat ze je te vertellen hebben. Op die manier blijf je onvoorwaardelijk aanwezig en neem je de verantwoordelijkheid voor wat er binnenin jou leeft. Je erkent elk facet van je innerlijke diamant.

 • Stap voor stap transformeer je jouw (onbewuste) afhankelijkheid van je fysieke vader en moeder. Je doorziet, doorvoelt en transformeert de patronen die je (onbewust) van hen hebt overgenomen. Op die manier neem je volledige verantwoordelijkheid voor je eigen leven en versterk je de verbinding met je eigen innerlijke vader en moeder. Je voelt je veilig in jezelf en ontwikkelt een interne stabiliteit die geen hulp en erkenning meer nodig heeft van ‘buitenaf’.

 • Je wordt je bewust van gewoontes om je te verstoppen, te vluchten of iets te onderdrukken. Je bent bereid om de weerstand en ontkenning van de emoties die daaraan ten grondslag liggen te onderzoeken, toe te laten en daarmee te transformeren. Je erkent wat voorheen werd ontkend. Daar ligt de heling, onthulling en bevrijding van je innerlijke kracht.
"Je erkent wat voorheen werd ontkend. Daar ligt de heling en de onthulling van je innerlijke kracht."

Je ontvangt:

 • Je ontvangt toegang tot dit 30-daagse online programma, voor onbepaalde tijd. Na afronding van het programma, kun je zelf bepalen of en wanneer je het wilt herhalen.

 • Neem je deel aan dit live programma dat start op 1 juni 2019:
  dan ontmoeten we elkaar gedurende dertig dagen om 21.00 uur online via een video-verbinding voor een live transmissie van 15 minuten. Jij gaat ontspannen liggen en luistert naar de kosmische klanken en lichttalen. Je hoeft niets te doen. Je ontvangt de video-opname achteraf, dus wanneer je niet kunt deelnemen aan een live sessie, kun je de herhaling beluisteren op een later moment.

  Start je dit programma op een ander moment:
  dan heb je dagelijks toegang tot een nieuwe video-transmissie van 15 minuten.

 • Elke transmissie is ook beschikbaar in audio vorm. Na afloop, ontvang je de audio-opname van de sessie van die avond. Bovendien ontvang je dagelijks een langere audio-opname met alle transmissies achter elkaar die tot dan toe hebben plaatsgevonden. Dus ben je bijvoorbeeld op dag 15, dan ontvang je die dag een lange audio-opname van dag 15 t/m dag 1. Op dag 16 ontvang je een lange audio-opname van dag 16 t/m dag 1 enzovoort. Mocht je het fijn vinden, dan kun je op die manier meerdere transmissies achter elkaar beluisteren.

 • Gedurende dertig dagen ontvang je dagelijks een light code tekening. De symbolen zijn een vortex op zich en werken versterkend en activerend op je zelfhelend vermogen. Je kunt de tekening uitprinten of als achtergrond instellen op je telefoon. Draag de tekening bij je, zit erop tijdens je meditatie en leg het 's nachts onder je matras.

 • Mocht je jouw ervaringen gedurende het programma willen delen of wil je iets vragen over je proces, dan ben ik met alle liefde voor je beschikbaar via e-mail en Whatsapp.

Hoe druk je ook bent, luisteren naar een 15 minuten durende transmissie, kun je vast wel ergens invoegen in je dag. Als je wakker wordt of juist voor dat je gaat slapen of misschien wel allebei. Je ontdekt gaandeweg wat jou het best past.

Experimenteer met light code symbolen

Als je wilt kun je de light code tekening die hoort bij deze DETACH & Surrender Intensive uitprinten en ermee experimenteren. Zoals gezegd zijn de symbolen een vortex op zich en werken versterkend en activerend op je zelfhelende vermogen. Ga er bijvoorbeeld op staan of kijk ernaar voor een aantal minuten en ervaar hoe je lichaam erop reageert. Niets is goed of fout. Neem je reactie waar. That's it.
Print de tekening (jpg)
Print de tekening (pdf)

Bijdrage

€ 222,22 per persoon (+ gratis deelname aan een van de Online Transmissies).

Contact

Heb je vragen? Laat het me hier weten a.j.b.


* Ja, overleg altijd met je behandelend arts als je twijfelt of dit programma goed voor je is. Nee, dit programma hoeft zeker geen vervanging te zijn voor andere noodzakelijke behandelingen.