DETOX Intensive

DETOX Intensive

Voel je helder en schoon en ontvang wat je ziel voor je in petto heeft

Schets met licht codes: DETOX Intensive 


Start wanneer je wilt

Dit is een online 30-daagse intensieve reis met jezelf. Je start dit programma wanneer je wilt. Elke dag ontvang je een video-transmissie van kosmische geluiden en lichttalen. Terwijl jij comfortabel ligt, laat je je dragen door de kleurrijke kakofonie van helende multidimensionele klanken.

Door naar de transmissies te luisteren, verbind je je met het hoog vibrerende helende veld dat tijdens de livesessie is ontstaan. De werking is net zo effectief. In de rijken van lichtcodes en lichttalen bestaat geen tijd en ruimte.

'Lichttherapie'

De focus van dit programma is om blokkades op te ruimen. Punt. Zowel gifstoffen in je fysieke lichaam als onbewuste saboterende overtuigingen en disfunctionele patronen die de flow van moeiteloosheid in de weg staan. Ook opgebouwde stress en daarmee gepaard gaande fysieke spanningen kunnen de ruimte krijgen om te ontladen en te ontspannen. Je hele wezen wordt gedurende deze DETOX Intensive dagelijks intensief doorgespoeld met licht. Ja, je kunt het zien als lichttherapie. Lagere trillingen passen dan niet meer in een verhoogde trillingsomgeving.

Toen ik van binnenuit ‘de opdracht kreeg’ om dit programma op te zetten, zag ik dat deze diepgaande 30-daagse ook zeker bedoeld is als je chemotherapie, bestraling of narcose hebt ondergaan, drugs, antibiotica of andere medicatie (hebt) gebruikt. *

---------

"Na een week detox sessies voel ik langzamerhand een nieuwe vorm van bewustzijn opkomen. Ik beloop de straten en paden van deze wereld alsof het voor het laatst is en ik hierin volledige berusting heb gevonden. De geluiden, geuren, kleuren en gevoelens,  alles komt intenser binnen. Waarschijnlijk ben ik aan het terugkeren naar mijn oorspronkelijke vorm nadat ik alle oude laagjes aan het loslaten bent. Ik kan niet wachten wat er nog meer komen gaat." - Mike (8 mei 2019)

Multidimensionele intelligentie

De energie die via de uiteenlopende klanken in een transmissie wordt overgebracht is erg krachtig. Je kunt er zo vaak naar luisteren als je wilt, volg daarin je gevoel. De geluiden hebben hun eigen multidimensionale intelligentie, dus 'zij' weten wat er in je energieveld nodig is. Geef je over (zoveel als je kunt) en laat het 'werk' gedaan worden. Elke keer dat je naar een transmissie luistert, levert je een nieuwe ervaring.

De energetische werking van deze DETOX Intensive draagt bij aan het volgende:

 • Loslaten van blokkades, zowel fysiek als mentaal en energetisch.

 • Ontrafelen van een of meerdere situaties in je leven waarvan je gewoon niet kunt begrijpen waarom ze nog steeds zijn zoals ze zijn. Je weet dat er een andere manier mogelijk is, maar tot nu toe heb je de diepte van de oplossing niet kunnen bereiken.

 • Transformeren van je onderbewuste weerstand tegen je eigen zelf-helende potentieel en daarmee je vermogen vergroten om innerlijke harmonie te scheppen.

 • Opruimen van saboterende overtuigingen en disfunctionele mentale patronen. Op deze manier kun je gemakkelijker in de rol van waarnemer blijven en je gedrag veranderen in een meer opbouwende en liefdevolle manier van leven.

 • Loslaten van de illusionaire lagen die je gevoel van eigenwaarde hebben bedekt, zodat de Waardevolle Schat die je bent uit zijn schuilplaats kan komen. Op die manier zal je innerlijke stroom je leiden in een richting die jou (en je omgeving) meer vreugde en inspiratie brengt.

 • Verzachten van de greep van je mind, zodat je jezelf veilig genoeg voelt om kwetsbare gevoelens naar de oppervlakte te laten komen. Op deze manier kunnen deze gevoelens en emoties zich uiten zonder enige druk of oordeel en automatisch worden getransformeerd.

---------

"Ik begin verslingerd te raken aan de 15 minuten elke avond. En ik dacht nog wel dat ik niet zou volhouden." - Titia de Vries (20 mei 2019)

"Met elke cel in mijn lichaam, zet ik me in om je te helpen je energie op te schonen, zodat talloze liefdevolle vibes je leven in kunnen stromen."

Je ontvangt

 • Je ontvangt toegang tot dit 30-daagse online programma. Na dertig dagen blijf je toegang houden tot het programma, zodat je zelf kunt bepalen of en wanneer je het wilt herhalen.


 • Neem je deel aan dit live programma dat start op 1 juni 2019:

  dan ontmoeten we elkaar gedurende dertig dagen om 21.00 uur online via een video-verbinding voor een live transmissie van 15 minuten. Jij gaat ontspannen liggen en luistert naar de kosmische klanken en lichttalen. Verder hoef je niets te doen. Je ontvangt de video-opname achteraf, dus wanneer je niet kunt deelnemen aan de live sessie, kun je de herhaling beluisteren op een later moment.

  Start je dit programma op een ander moment:

  dan heb je dagelijks toegang tot een nieuwe video-transmissie van 15 minuten.

 • Elke transmissie is ook beschikbaar in audio vorm. Dagelijks ontvang je de audio-opname van de sessie van die dag. Bovendien ontvang je een langere audio-opname met alle transmissies achter elkaar die tot dan toe hebben plaatsgevonden. Dus ben je bijvoorbeeld op dag 15, dan ontvang je die dag een lange audio-opname van dag 15 t/m dag 1. Op dag 16 ontvang je een lange audio-opname van dag 16 t/m dag 1 enzovoort. Mocht je het fijn vinden, dan kun je op die manier meerdere transmissies achter elkaar beluisteren.


 • Gedurende dertig dagen ontvang je dagelijks een licht code tekening. De symbolen zijn een vortex op zich en werken versterkend en activerend op je zelfhelend vermogen. Je kunt de tekening uitprinten of als achtergrond instellen op je telefoon. Draag de tekening bij je, zit erop tijdens je meditatie en leg het 's nachts onder je matras.


 • Mocht je jouw ervaringen gedurende het programma willen delen of wil je iets vragen over je proces, dan ben ik met alle liefde voor je beschikbaar via e-mail en Whatsapp.

Hoe druk je ook bent, luisteren naar een 15 minuten durende transmissie, kun je vast wel ergens invoegen in je dag. Als je wakker wordt of juist voor dat je gaat slapen of misschien wel allebei. Je ontdekt gaandeweg wat jou het best past.

Experimenteer met light code symbolen 

Als je wilt kun je de light code tekening die hoort bij deze DETOX Intensive uitprinten en ermee experimenteren. Zoals gezegd zijn de symbolen een vortex op zich en werken versterkend en activerend op je zelfhelende vermogen. Ga er bijvoorbeeld op staan of kijk ernaar voor een aantal minuten en ervaar hoe je lichaam erop reageert. Niets is goed of fout. Neem je reactie waar. That's it.
Print de tekening (jpg)
Print de tekening (pdf)

Bijdrage

€ 222,22 per persoon

Contact

Heb je vragen? Laat het me hier weten a.j.b.


* Ja, overleg altijd met je behandelend arts als je twijfelt of dit programma goed voor je is. Nee, dit programma hoeft zeker geen vervanging te zijn voor andere noodzakelijke behandelingen.