Individuele sessie

Individuele sessie

Kom thuis bij je authentieke zelf en leef je eigen waarheid

Schets met licht codes: Individuele sessie 

Shamanic Soul Journey

In de individuele sessies combineren we de energetische diepgang van licht codes met een voor de mind begrijpelijke vertaalslag. Je kunt me tijdens een sessie zien als een grote witte moederzwaan die haar vleugels opent voor jou. Zij ziet je kern, door al je denkbeeldige laagjes heen en verwelkomt je onvoorwaardelijk als haar kind. Ze nodigt je onderbewuste uit om jezelf te laten zien zoals je bent, met alles erop en eraan, want dat is voor haar het complete plaatje. Net als een diamant, besta je uit verschillende facetten.

Datgene wat zich ooit verborgen hield, kan nu naar de oppervlakte komen en uitdrukking geven aan wat voorheen onuitgesproken bleef. Je hoeft hier niets voor te doen of voor te bereiden, juist niet. We ervaren wat er op het moment naar de oppervlakte wil komen. 

Aanpak

Op de pagina ‘Werkwijze’ lees je meer over een aantal van mijn uitgangspunten en de onderliggende werking van een sessie.

Terwijl ik de licht codes en lichttalen doorgeef, bewegen we door allerlei lagen van je bewustzijn. Na afloop bespreken we wat ik (en eventueel jij) aan beelden en inzichten heb ontvangen. Daaruit vloeien praktisch toepasbare tips voort en ideeën voor in je dagelijkse leven.

Enerzijds wordt er dus op diepe lagen gewerkt waar we met onze mind niet bij kunnen. Anderzijds maken we een vertaling naar je huidige leven, zodat je bekrachtigd wordt in het volgen van de richting die je van binnen voelt.

Een individuele sessie draagt bij aan:

 • Selfempowerment. Punt.

 • Een groeiende innerlijke kracht om (blindelings) op je gevoel te vertrouwen en de bijbehorende stappen te nemen die je van binnen krijgt aangereikt. Je voelt je sterk genoeg om door je angsten heen te bewegen. Je erkent dat dat een onderdeel is van je groeiproces. Je staat sterker in je schoenen om voor jezelf te kiezen en wat voor jouw ziel belangrijk is. Je beweegt vooruit, ook al weet je vooraf niet waar je uitkomt. Dan geef je je over aan dat wat groter is dan het begrip van je mind.

 • Een grote energetische opschoning op diep niveau. Laagjes die bewust en/of onbewust voelen als harnas, laten langzaam hun grip los, zodat je een innerlijke ontspanning kunt toelaten en ervaren. Precies dat wat klaar is om getransformeerd te worden, komt naar de oppervlakte en krijgt alle ruimte om zich te uiten. Dit schoonmaakproces werkt door tot op celniveau.

 • Een gevoel van “he he, ik ben er weer”. Thuis in je lichaam, verbonden met wie je diep van binnen bent. Dat is je ankerpunt. Diepe rust.

 • Verder openen van de verbinding met je multidimensionale zelf, zodat nieuwe hoogfrequente energie kan binnenstromen en je kan ondersteunen bij het laten ontvouwen van het pad dat past bij je diepste verlangen.

 • Verschuiving van perceptie. Je gaat je leven steeds meer leiden volgens wat je innerlijk voelt en weet en je laat je minder afleiden door de ‘overtuigende boodschappen’ van je mind.

 • Erkenning van wie je bent. Je zet jezelf op de eerste plaats. Je geeft gehoor aan wat jij nodig hebt. Je weet dat je zelf verantwoordelijk bent voor de erkenning van je eigen licht. Dat is zelfliefde, de levenskrachtige voedingsbron die jou in balans houdt.

 • Een versterkt observatievermogen. Je wordt er steeds bewuster van wat er binnenin je speelt, hoe je je voelt, wat er door je heen gaat en wat voor soort gedachten je hebt. Je bent sneller in staat om bij te sturen waar nodig en de energie toe te laten wat aan je innerlijke situatie ten grondslag ligt. Kortom, je blijft sterker met je kern verbonden, ook al stormt het af en toe.

 • Een gevoel van vrijheid krijgt handen en voeten. In plaats van een groots en abstract woord, kom je dichterbij wat jij nodig hebt om het leven te leiden dat bij jóu past, in plaats van past in het plaatje van je verleden, je omgeving en/of de maatschappij. Dat zorgt voor opluchting, voldoening, rust en innerlijke vrede.

 • Transformatie van programma’s en gewoontes die je hebt gekopieerd van je (voor)ouders, zodat je vrijer kunt zijn in het bewandelen van je eigen onafhankelijke pad.

 • Grondige aarding en integratie van je hogere bewustzijn in je lichaam. Je bent sterk verbonden met je essentie en ervaart een innerlijke daadkracht, focus en stevigheid.

 • Een schoon lichaam. Het loslaten van emotionele ballast zorgt voor het loslaten van gifstoffen.

Aantal sessies

Eén sessie zorgt al voor veel transformatie en heling. Vervolgsessies hebben bewezen dat het je loslaatproces verlicht en je ondersteunt bij de overgang naar een nieuwe levensfase. We laten stap voor stap ontvouwen wat de diepliggende oorzaak is van dat wat je met je meedraagt. Ook depressie, verlammende angsten, psychose, disbalans in je eetpatroon, ervaringen met pesten, schizofrenie en (seksuele) mishandeling zijn veelal goed behandelbaar tijdens individuele sessies.

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van mensen die een of meerdere sessies hebben ondergaan.

Bijdrage

€ 150,- voor een sessie van anderhalf uur.

Beschikbaarheid & wachtlijst

In de komende maanden reis ik over de wereld en bezoek ik verschillende plekken waartoe ik me geroepen voel. Een aantal keer per jaar ben ik in Nederland om sessies te verzorgen.

Momenteel verblijf ik voor een paar maanden op Ibiza. Mocht je een individuele sessie willen ondergaan, dan heb je drie keuzes: