Sessies

Shamanic Soul Journey

Een multidimensionele reis door je onderbewuste

"Ik zie je kern, dwars door alle laagjes heen"

Tijdens een Shamanic Soul Journey gaan we samen op reis door je onderbewuste. Ik neem je mee naar andere dimensies, waar laagfrequente energie kan samensmelten met het licht. Dat wat in de schaduw lag wordt beschenen en verwelkomd als een onderdeel van het geheel. Stap voor stap worden de vertroebelende blinddoeken afgenomen; de beperkende laagjes van je mind, die de beleving van jouw binnen- en buitenwereld beïnvloeden. Je ervaart dat de verbinding met je hart wordt hersteld. Je voelt een moeiteloze lichtheid indalen in je lichaam. Weerstand maakt plaats voor overgave en dat versterkt het vertrouwen om een leven te creëren dat geleid wordt door je innerlijke kompas.

Shamanic Soul Journey verzorg ik zowel individueel als in groepsverband.


Shamanic Soul Journey

Individuele sessie


Tijdens een Shamanic Soul Journey verbind ik me met jouw onderbewuste. Door middel van de connectie die moeiteloos tussen ons ontstaat, toont jouw onderbewuste wat er in je emotioneel /energetische wezen op dit moment in balans gebracht wil worden. Blokkades zoals oude emoties, trauma’s en overtuigingen komen aan het licht*. Je kunt me zien als een reisleidster die je meeneemt op een reis door het landschap van je eigen emoties en energie. Diep verbonden met de aarde opent er een ‘podium’ die een veilig en vertrouwde basis vormt waarop ik jouw oude weggestopte energie uitnodig om zich te laten zien. 

"Je kunt me zien als een spreekbuis van je onderbewuste die geen blad voor de mond neemt als je je eigen waarheid wilt ervaren. Dat is de essentie van mijn werk."

Dat wat (meestal lang) verborgen was, kan nu aan de oppervlakte komen en wordt door mij waargenomen via al mijn zintuigen. Ik nodig deze aspecten van jouw onderbewuste uit om door mijn lichaam te bewegen. Via lichttalen, klanken, metaforen en lichaamsbewegingen krijgt het de ruimte om te uiten wat tot dan toe verborgen bleef. Op die manier lost het op in de ruimte, verdwijnt de drukkende weerstand en kan er liefde binnenstromen om de oude programma’s en emoties te overschrijven met nieuwe harmonieuze en constructieve energie. Je kunt me zien als een spreekbuis van je onderbewuste die geen blad voor de mond neemt als je je eigen waarheid wilt ervaren. Dat is de essentie van mijn werk.

Transformerende energetische behandeling

Gestagneerde energie neem ik waar als energetische ‘knoopjes’ in de diepste lagen van jouw zijn. Als multidimensionaal kanaal stroomt er een verfijnde en diepgaande helende energie uit hogere dimensies door mij heen. Met een focus als die van een laserstraal wordt  deze lichtenergie via mijn lichaam, handen, derde oog en stem naar de juiste plekken geleid. De knoopjes worden op die manier losgemaakt, zodat de energie nog meer kan stromen. Hierdoor kun je een gevoel van ruimte, opluchting en vrijheid ervaren. 


Dit proces werkt door tot in je diepste wezen en activeert je DNA. Het helpt je bovendien om de verbinding met jouw blauwdruk te versterken, zodat stap voor stap de gouden letters van je zielenmissie tevoorschijn kunnen komen. Oude blokkades en hun bijbehorende emoties vallen als dominostenen omver, verliezen hun overheersende kracht, zodat jouw levensstroom moeitelozer kan bewegen.

Bubbelend en bruisend van energie

Het uitgangspunt bij een Shamanic Soul Journey is dat alles in essentie altijd liefde is. In de loop van de tijd zijn er laagjes om onze beleving van liefde heen gedrapeerd, zoals dwarrelende stofdeeltjes een glanzend oppervlak langzaam dof kunnen maken. Het is nu tijd om je oude glans weer terug te krijgen. Ervaar een open en blij hart, bubbelend en bruisend van energie, klaar om je leven werkelijk te léven.

"Een laserstraal van licht die met een haarscherpe, verfijnde focus danst door je lichaam en geest. Vaste grond loswoelend, zodat het weer zuurstof en zonlicht kan ontvangen. Klaar voor een vruchtbaar verfrissend nieuw begin."

Aanpak

Ik volg de energie en 'dans' met je onderbewuste. Meestal starten we met eyegazing, gevolgd door een geleide reis door je onderbewuste. Daarop volgt een energetische behandeling op de behandeltafel. Ik maak onder andere gebruik van de sjamanendrum, klankschalen, klanken, essentiële oliën en muziek.


De sessie draagt bij aan:

 • innerlijke rust
 • zelfliefde
 • het tot rust komen van je mind
 • een sterke verbinding met je gevoel, je innerlijk kompas
 • een stevige aarding
 • doorstroming van je chakra’s
 • balans in mannelijke en vrouwelijke energie
 • verzachting, verstilling en een open hart
 • kracht en focus om uitdrukking te geven aan wie je bent
 • vertrouwen in en overgave aan het leven
 • een heldere geest
 • een schoon lijf (loslaten van emotionele ballast zorgt voor loslaten van gifstoffen)

Je kunt het gevoel hebben dat de spiraal van het leven weer in beweging komt. Dat wat stroef liep, kan weer gaan stromen. Dat wat in de weg stond, maakt vrij baan voor nieuwe kansen en ontwikkelingen. Je gaat automatisch passende oplossingen en nieuwe mogelijkheden aantrekken. Doordat er oude energie wordt opgeruimd, ontstaat er ruimte die wordt opgevuld met levensenergie. Een grote schoonmaak dus met als uitgangspunt dat je je opnieuw kunt verbinden met de liefde in je hart.

“Dat wat in de weg stond, maakt vrij baan voor nieuwe kansen en ontwikkelingen.”

Je onderbewuste nodigt alles uit wat er in je leven op je pad komt, ook al lijkt dat soms onvoorstelbaar en/of onacceptabel. Uitgaande van dit gegeven, betekent het dus dat hoe meer je onderbewuste in harmonie is met je mind, des te meer je in je leven aantrekt dat overeenkomt met diezelfde harmonie. Zo binnen, zo buiten. Zo buiten, zo binnen.


Methodes gecombineerd

Ik werk zonder vaste kaders of methodes en laat ontstaan wat er komt. Jouw energie geeft vanzelf aan wat jij nodig hebt om dichterbij jezelf te komen. Soundhealing, innerlijk kind heling, regressie, rebirthing, light-body activatie, familie-opstelling, soul retrieval, DNA-activatie, kundalini-awakening zijn termen die geregeld de revue passeren in de wereld van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Een combinatie van deze afzonderlijke methodes zorgt tijdens de sessie voor verlichting op diepliggende niveaus.

Aantal sessies

Eén sessie zorgt al voor veel transformatie en heling. Vervolgsessies hebben bewezen dat het je loslaatproces verlicht en je ondersteunt bij de overgang naar een nieuwe levensfase. We laten stap voor stap ontvouwen wat de diepliggende oorzaak is van dat wat je met je meedraagt. Ook depressie, verlammende angsten, psychose, disbalans in je eetpatroon en ervaringen met pesten, schizofrenie, (seksuele) mishandeling en onderdrukking zijn veelal goed behandelbaar tijdens een Shamanic Soul Journey.

Helende energie en oeroude wijsheid

De sessie wordt ondersteund door helende energie uit hogere dimensies en wijsheden uit verschillende lagen van ons bewustzijn: het dierenrijk (krachtdieren), sjamanisme, beschavingen als het oude Egypte, Atlantis, Lemurië, multidimensionale wezens zoals onder andere de Sirians, Pleiadians, Arcturians, Hathors, Jezus, Maria Magdalena, Isis en Kali. Dit is enkel een kleine greep uit de gevarieerde verzameling van hulpbronnen die tot onze beschikking staat.


Ervaringen

Lees hier de ervaringen van mensen die een of meerdere sessies hebben ondergaan.

Bijdrage

€ 150,- (incl. btw) voor een sessie van anderhalf tot twee uur.

Eerstvolgende sessies in Amsterdam: november & december 2018 (VOL)

In de komende maanden reis ik naar over de wereld en bezoek ik verschillende plekken waartoe ik me geroepen voel. Een aantal keer per jaar ben ik in Nederland om sessies te verzorgen.

Van 24 november t/m 5 december 2018 verzorg ik Shamanic Soul Journeys in Amsterdam (Bos en Lommer) en van 6 t/m 15 december 2018 vinden ze plaats in Zandvoort (onder de yogastudio Touch of the Sea).

Individuele sessies volgeboekt - Wachtlijst

Alle beschikbare data voor november en december zijn inmiddels volgeboekt. Meld je aan voor de wachtlijst. Zodra er nieuwe data bekend zijn, breng ik je per email op de hoogte.

ook transformatie van onder andere chips, implantaten, vloeken, bezweringen, zwarte magie, zielencontracten en andere ervaringen en invloeden die ons het gevoel geven dat we gevangen zitten in een wereld die buiten onze eigen invloedsfeer ligt.


Shamanic Soul Journey

Individuele sessie via Skype


Een Shamanic Soul Journey kan ook via Skype plaatsvinden. Afstand doet er niet toe. Ik lees en ervaar je energie, ongeacht waar ik me in de wereld bevind. Wat je nodig hebt is een comfortabele, stille ruimte met een bank of bed, Skype verbinding en koptelefoon. Terwijl jij ontspannen ligt, neem ik je mee op reis door je onderbewuste.

Neem hier contact met me op als je een afspraak wilt maken.


Shamanic Soul Journey

Groepssessie


Ik neem je mee op een Shamanic Soul Journey. Een multidimensionale reis door je onderbewuste. Gedurende deze reis dient zich een collectief thema aan dat klaar is voor ontlading en transformatie en dat resoneert met een ieder die aanwezig is. Terwijl jij ontspannen ligt, gaan we op reis naar andere dimensies, waar onbewuste weerstand smelt als sneeuw voor de zon. Een combinatie van lichttalen, zang, kristallen klankschaalklanken, sjamanendrum, voedende geuren en verfijnde aanraking helpen je op weg naar diepere overgave.

Doordat ik tijdens de sessie sterk verbonden ben met de aarde, ontstaat er een zachte, warme, uitnodigende ruimte waarin dat naar de oppervlakte mag komen, wat tot die tijd verborgen bleef. Tegelijkertijd verbind ik me met de energieën die we als collectief (onbewust) hebben weggestopt en onderdrukt. Door deze energieën toe te laten in mijn lichaam, krijgen ze de kans om uitdrukking te geven aan dat wat er diep van binnen leeft. Zodra de druk eraf is, kan de oude energie weer in vrijheid stromen en ontstaat er ruimte voor sprankelende, levenskrachtige energie.

Deze reis kan bijdragen aan innerlijke rust, zelfliefde, verzachting, verstilling, open hart, heldere geest, kracht en focus om uitdrukking te geven aan wie je bent.


Datum & locatie

Zondag 25 november 2018 (VOL)
Locatie: Naar Zee Yoga (Bert Haanstrakade 102, 1087 DJ Amsterdam)

Zaterdag 1 december 2018 (VOL)
Locatie: Naar Zee Yoga (Bert Haanstrakade 102, 1087 DJ Amsterdam)

Zondag 9 december 2018
Locatie: Naar Zee Yoga (Bert Haanstrakade 102, 1087 DJ Amsterdam)

Zaterdag 15 december 2018 (VOL)
Locatie: Touch of the Sea (Thorbeckestraat 5, 2042 GL Zandvoort)

Programma

19.30 uur - ontvangst
19.45 uur - aanvang
21.45 uur - einde (het kan wat uitlopen)

Bijdrage

€ 22,22 (incl. btw)

Volgeboekt - meld je aan voor de wachtlijst

Kun je niet op de bovengenoemde data? Meld je dan aan voor de wachtlijst, dan breng ik je ervan op de hoogte zodra er weer nieuwe data bekend zijn.

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van mensen die een individuele sessie of een groepssessie hebben ondergaan.

Contact

Wil je zelf een groepssessie organiseren (waar ook ter wereld), neem dan gerust contact met me op, zodat we je plannen kunnen bespreken.Shamanic Soul Journeys

Retraites

Waar ook ter wereld

Organiseer je een retraite? Dan kan een Shamanic Soul Journey een mooi onderdeel zijn van je programma. Zowel individuele als groepssessies zijn mogelijk.

Lees hier de ervaring van Sabriyé Dubrie. Tijdens haar retraite in het voorjaar van 2018 verzorgde ik Shamanic Soul Journeys op zowel individueel als groepsniveau.

Neem gerust contact met me op, zodat we je ideeën en plannen kunnen bespreken.

Insert Image