Symbolen

Symbolen

Kosmische licht code symbolen die je mentale begrip te boven gaan

Vortex

De kosmische licht codes en lichttalen kunnen naast klankexpressie ook worden getekend. Elke combinatie van symbolen is een vortex op zich. Het helpt als het ware om energetische klepjes die een beetje klem zitten te openen, zodat de energie beter kan stromen en je meer helderheid krijgt.

Heling

Hieronder tref je alle tekeningen van de sessies en online programma's die ik aanbied. Tot welke tekening voel je je het meest aangetrokken? Print deze uit en leg het onder je matras. Op die manier verbind je je tijdens het slapen automatisch met de helende kracht van die specifieke licht codes. Probeer maar gewoon, je hoeft het niet te verklaren.

Wat past het best?

Om erachter te komen welke sessie of welk online programma op dit moment het best bij je past, kun je de tekeningen waartoe je je het meest voelt aangetrokken, uitprinten. Leg elke print op de grond met de bedrukte kant naar beneden en zorg ervoor dat je niet weet welke print welke tekening is. Ga vervolgens op de eerste tekening staan en voel hoe je lichaam erop reageert. Stap er vervolgens af en schud jezelf even 'los'. Stap op de volgende tekening en herhaal het voelproces. Doe dit totdat je alle tekeningen hebt gevoeld. Van welke tekening wordt je het meest ontspannen, geaard, blij en/of rustig in je hoofd?