Anna Smit

Individuele en groepssessies – “Elke sessie met Sandra is tot nu toe anders qua beleving. De eerste twee sessies had ik hele heldere visions met kleuren en water en zon en de verbinding van dat alles. De eerste sessie was 1 op 1: mega intens, maar Sandra straalt zoveel liefde en vertrouwen uit, wat elke vorm van spanning of onzekerheid overstijgt.

De tweede sessie was m’n eerste groepssessie en daar kwam ik vooral zwarig uit. Zoveel was er gebeurd. Ik heb toen heel diep geslapen en daarna voelde ik hoeveel er was opgeruimd.

De derde keer was weer met een groep. Omdat dit gister was en verser in het geheugen, zal ik zo gedetailleerd mogelijk beschrijven wat ik heb ervaren:

Toen ik ging liggen viel ik al bijna meteen in slaap, terwijl mensen binnenstroomden en ik met m’n ogen dicht hun aanwezigheid voelde. Ik lag op m’n zij en voelde me zoals ik me voelde tijdens de bevalling: bewust van de wereld om me heen, maar totaal gericht op me zelf. Tijdens de sessie viel ik constant in een soort slaap, met weinig beelden. Het was vrij zwart allemaal. En toen ineens leek het alsof Sandra bij me was (bleek later niet zo te zijn) en alles werd licht. Zo fel licht, dat ik dacht dat het felle lampen waren, maar ook dat bleek niet zo te zijn. Op aards waarneembaar niveau dus. Toen realiseerde ik me dat het engelen waren en m’n hele lijf begon te schokken terwijl ik glimlachte.

Toen kwam Sandra fysiek echt bij me en gaf weer wat aardse rust terug. Ik rolde op m’n rug en toen was er alleen maar licht en vrijheid.”

Anna (www.sukhayoga.nl)