Cindy Bucher

Individuele sessie – “Ik ken Sandra al een paar jaar als een enorm getalenteerde sister. Ze is heel helder in contact met haar eigen essentie. Dat maakt dat ik me in haar aanwezigheid ook altijd dicht bij mijzelf voel. Ze ervaart het leven als een ontdekkingsreis. Als je in contact bent met haar bevlogenheid, enthousiasme en oprechte interesse, kan je niet anders dan je eigen leven ook in dat licht zien.

In de sessie die ik onlangs bij haar had, volgde zij haar stroom volledig zonder bedenkingen of twijfels. Dat opende voor mij alle ruimte om ook helemaal mezelf te zijn. Sandra communiceert met je onderbewuste, terwijl je er zelf vol bij aanwezig bent. Ik ervoer een diepe ontspanning, zodat ik boodschappen van mijn onderbewuste helemaal via haar kon ontvangen. Dat wat altijd spannend was om zelf in te zien, vond een veilige bedding bij Sandra.

Ze nodigt je uit je om je, net als haar over te geven, aan wat wil gebeuren. Het is heel nieuw voor mij om daarin zelf niet hard te werken, maar via Sandra mijn verhaal gespiegeld te krijgen. Juist niet werken, mijn mind even rust geven, maakte dat het heel diep binnenkwam. Van meditatie naar channeling en vervolgens een diepe fysieke integratie. In die fysieke integratie voelde ik hoe op celniveau transformaties plaatsvonden. Diepe thema’s kwamen zacht aan de oppervlakte en ik merkte dat ze als vanzelf oplosten.

Een paar weken later merk ik dat het nog steeds doorwerkt. Ik voel me steeds lichter en helderder worden. Het voelt als een unieke life changing ervaring. Dank je wel Sandra, dat jij het lef hebt je gave te geven.”