Femke

Individuele sessie – “Ik vond de sessie bij Sandra echt een feestje voor mijn lijf en ziel. Ik heb genoten van de zachte en helende massage, de heerlijk ruikende oliën en de fijne muziek. Sandra ontvangt je met open armen en is super enthousiast. We hebben eerst gezellig gekletst aan de keukentafel daarna begon de sessie.

Het voelde voor mij alsof Sandra tijdelijk een soort open portal is, waardoor alles wat zich heeft vastgezet in mijn systeem via een hele pure en liefdevolle energie afgevoerd kon worden. Zonder oordeel, alleen maar met heel veel warmte en zachtheid. Alles wat ik gedragen heb vandaag, gister en door de eeuwen heen en mij niet langer dient mag losgelaten worden. Wat bevroren is, smelt.

Alle rommel en ruis van andere mensen hoef ik niet meer te voelen, mijn hele veld wordt opgeschoond en gezuiverd. Angst wordt getroost en mag zich eindelijk gaan ontspannen. Alle verkramping, dat wat zich klem gezet heeft, krijgt ruimte, haalt opgelucht adem en komt weer in beweging. Flow. Sprankelend en stralend.

Ik heb na de sessie heel bewust gekozen voor veel stilte en rust. Zodat mijn systeem en veld in alle rust en zonder afleiding alles kon verwerken/integreren. Ik heb lekker getekend (mooie kleurtjes, piramides /kristallen), alle mijmeringen en inzichten in mijn dagboek opgeschreven, veel gerust en lekker gekookt. Gewoon genieten eigenlijk en ontspannen. En af en toe een klein dansje…”