Judith Webber

Individuele sessie – “Ik was er klaar voor om grote opruiming te houden. Zo boekte ik een paar weken terug een energetische sessie bij Sandra de Vos. Geen idee wat ik ging doen of wat het inhield. Ik wist alleen maar dat dat ene plekje voor mij was, ik volgde m’n energie-bubbel.

En oh wat was dat een goeie zet. Het was een magische ervaring, echt totaal anders dan wat ik ooit eerder heb meegemaakt. En het heeft me echt grondig doorgespoeld. Dat kwam weet ik hoeveel keren terug in onze reis: van behang dat van de muren kwam to vieze derrie die naar buiten spoot. Ha ha ha, het was af en toe bijna lachwekkend hoeveel er los kwam.

Ik voelde het gebeuren, het liet mij los. En nu, zo een paar dagen erna kan ik stukje bij beetje ervaren wat het met me gedaan heeft. Wat een lichtheid voel ik en wat een helderheid komt er uit m’n mond. Ik ben er zelf verrast over.

Ik hoop dat ik dat altijd blijf op m’n reis: kinderlijk verwonderd over de schoonheid van het leven (en soms ff niet en dat is ook ok)!”

Judith (www.purehuman.nl)