Minne

Individuele sessie – “Wauw, wauw, wauw!! Diep geraakt door de sessie die ik van Sandra heb mogen ontvangen. Na voor de zoveelste keer tegen dezelfde patronen aan te lopen, werd ik echt moedeloos van mezelf. Ik heb Sandra gevraagd of ze me een energetische sessie wilde geven. Het vertrouwen dat het anders kon had ik nauwelijks meer, maar ik volgde mijn intuïtie en gaf haar een belletje. Dezelfde avond liep ik met hangende schouders naar binnen, om drie uur later letterlijk zingend en dansend weer naar buiten te gaan. Wat was er gebeurd?!

Zoals ik het zie weet ze woord en beeld te geven aan de obstakels en verstrikkingen die tussen mij en mijn potentie staan. Door deze te transformeren maakt ze de weg vrij naar meer levensenergie, meer kracht, meer vreugde. Tijdens de sessie zag ik dingen voorbij komen die ik al mijn hele leven voel, maar waar ik nooit echt de vinger op kon leggen. Er kwamen dingen aan het licht waar ik me nauwelijks bewust van was, maar die wel mijn leven beheersten. Wat een bevrijding om daar afstand van te krijgen en los te kunnen laten wat me niet langer dient. Om het contact weer te voelen met wie ik echt ben. En daardoor ook eindelijk dieper te kunnen ontspannen!

De sessie was prachtig. Zeer onder de indruk van Sandra haar kracht om op zo’n diep niveau heling te brengen. De eerste sessie is nu even geleden en ik ervaar deze als een keerpunt in mijn leven. Voelde me niet alleen direct na afloop bevrijd, maar zie dat dingen fundamenteel veranderd zijn door de sessies met Sandra.

Super dankbaar!”