Ymkje

Individuele sessie – “Nu ik steeds meer mijn licht omarm, krijg ik dat ineens van alle kanten terug. Alsof er nu een nieuwe inprenting mag ontstaan in mijn hersenen: dit is je stralende zelf. Zelfs van de bedrijfsarts kreeg ik dat terug vandaag!

De wereld is niet tegen mij, de aarde draagt mij als ik mij laat dragen. Zo vaak gehoord en gelezen, nu voel ik het tot in mijn cellen. Ja ik word gedragen. Zelfs in zo’n voor mij spannend proces als met de bedrijfsarts en werk. Ik krijg weer tranen als ik terug denk aan de buizerd (uit de visualisatie! (red: geleide meditatie)) die vanochtend heel dichtbij vloog toen ik met spanning in mijn hele systeem naar de bedrijfsarts fietste. De buizerd keek me even aan en leek te zeggen: weet je nog, wij zijn bij je. Je wordt door zovelen omringd, laat je je steunen? Laat jij je helpen? Durf je te vertrouwen op de schoonheid van het leven? Zelfs bij zoiets spannends? Kun je de negatieve ervaringen uit het verleden loslaten en met een open vizier het nu in stappen? En nee, ik weet niet hoe het af gaat lopen met mijn werk, misschien kan ik niet meer volledig terug in mijn oude functie. En ja, dat raakt een angst, maar ook een vertrouwen dat er dan wat anders voor me in het verschiet ligt dat nog beter past. Ik hoef niet meer vanuit angst te leven en te vechten voor mijn bestaan. Brrr en yeahh tegelijkertijd. Ja, er is een diepe wond aan het helen in mij. De wond die me afhield van het vertrouwen in de ander en het vertrouwen in het leven. Ja het is tijd voor de New ME.

Sinds de sessie voel ik mij zo verbonden met het veld. Met de ander, met het leven. Tuurlijk, met de nodige hobbeltjes en tranen, maar telkens kom ik nu weer bij die verbinding uit. En verrast het leven mij telkens weer met dat ik precies krijg wat ik nodig heb. Wow wat een Flow! De enorme vrijheid die mijn ziel al wentelend in de zuivere afstemming tijdens de sessie voelde, voel ik stapje voor stapje in het dagelijkse leven. Dit is hoe mijn ziel wil leven, en dat kan echt hier op aarde. Ik voel me milder naar waar ik sta. Ja ik voel een verlangen naar heling en energie en ik voel ook zo sterk dat ik in essentie al heel ben. Dat ik niet gefixed meer hoef te worden. Dat op mijn eigen tempo mijn lichaam en ziel zullen helen.”