UNITY Consciousness Intensive

UNITY Consciousness Intensive

Verbind je hoofd met je hart en voel je een met jezelf en je omgeving

Licht code symbolen: Unity Consciousness Intensive 

Live - start 1 juli 2019

Dit is een 30-daagse intensieve reis met jezelf.
Elke dag om 21.00 uur ontmoeten we elkaar online via Zoom. Je gaat dan comfortabel liggen en luistert naar de live transmissie van kosmische geluiden en lichttalen. Je ontvangt de opname achteraf, dus wanneer je niet kunt deelnemen aan de live uitzending, kun je de herhaling beluisteren wanneer het jou uitkomt.

Door aan deze UNITY Consciousness Intensive deel te nemen kan er beweging, bevrijding, heling en inzicht komen in volgende thema’s:

 • Je eigen licht, kern, essentie voelen, erkennen en accepteren zodat het pad van je ziel zich moeiteloos kan ontvouwen. Je weet dat alles wat op je zielenpad verschijnt bijdraagt aan jou innerlijke blijheid en geluk. Alles wat jou er nog van probeert te weerhouden om je hoogste potentie te leven, nodig je uit, verwelkom je, omarm je, doorleef je en laat je los.

 • Weten, voelen en ervaren dat jij de creator bent van elk aspect van jouw werkelijkheid en dat wat er dan ook in je leven op je pad komt een afspiegeling is van wat er binnenin jou speelt. Zo toont elke ervaring, elke situatie, elke persoon jou in hoeverre je in vrede verbonden bent met jezelf.

 • De behoefte aan het willen weten wat er gaat komen, valt weg. Je weet immers dat je alles wat op je pad verschijnt aankunt en dat je om die reden niets vooruit hoeft te weten. Je mind staat in dienst van je hart.

 • Balans in mannelijke en vrouwelijke energie: het in actie omzetten van de inspiratie die je ontvangt. Expressie geven aan je creativiteit. Leven volgens je eigen ingevingen, waarheid en gevoel.

 • Zien en voelen dat alles onderdeel is van het grotere geheel en dat in dat perspectief goed of fout dus niet bestaan.

 • Onvoorwaardelijke acceptatie van alles wat er binnenin jou leeft en in de wereld om je heen.

 • Jouw gevoel, gedachten en acties zijn van invloed op jezelf, de mensen om je heen en het collectieve bewustzijn. Je voelt de verantwoordelijkheid om liefde, harmonie en vrede uit te dragen.

 • Weten dat er geen sterker of zwakker bestaat in de wereld van eenheidsbewustzijn. Dus niemand is beter of minder goed, sterker of zwakker, meer of minder waard. Iedereen is precies daar waar hij of zij is op het pad van zijn of haar ziel. En zodanig accepteer je dat ook in jezelf.

 • Oordelen en meningen zijn niet meer van belang. Dat zorgt voor verplaatsing van je focus naar de buitenwereld. De focus die er toe doet is de focus op het in balans houden van jouw binnenwereld. Van daaruit ontspruit en groeit wat onverwoedbaar krachtig is en in zichzelf gelooft als onderdeel van het geheel.

 • Verhalen worden steeds minder belangrijk, omdat je je realiseert dat je jezelf daarmee naar het verleden of de toekomst begeeft en wegglipt uit het nu.

Replay - start wanneer je wilt

Je kunt dit programma starten wanneer je wilt. Gedurende 30 dagen ontvang je dagelijks de replay van elke live sessie die heeft plaatsgevonden. Je verbindt je dan automatisch met het hoog vibrerende helende veld dat tijdens de livesessie is ontstaan. De werking is net zo effectief. In de rijken van lichtcodes en lichttalen bestaat geen tijd en ruimte, dus je kunt ernaar luisteren wanneer je wilt.

Je ontvangt:

 • Je ontvangt toegang tot dit 30-daagse online programma. Je kunt zelf het tempo bepalen. Mocht je dus even een pauze willen inlassen, dan is dat mogelijk. Na dertig dagen blijf je toegang houden tot het programma, zodat je zelf kunt bepalen of en wanneer je het wilt herhalen.

 • Neem je deel aan dit live programma dat start op 1 mei 2019:
  dan ontmoeten we elkaar gedurende dertig dagen om 21.00 uur online via een video-verbinding voor een live transmissie van 15 minuten. Jij gaat ontspannen liggen en luistert naar de kosmische klanken en lichttalen. Verder hoef je niets te doen. Je ontvangt de opname achteraf, dus wanneer je niet kunt deelnemen aan de live sessie, kun je de herhaling beluisteren op een later moment.

  Start je dit programma op een ander moment:
  dan heb je dagelijks toegang tot een nieuwe video-transmissie van 15 minuten.

 • Gedurende dertig dagen ontvang je dagelijks een licht code tekening. De symbolen zijn een vortex op zich en werken versterkend en activerend op je zelfhelend vermogen. Je kunt de tekening uitprinten of als achtergrond instellen op je telefoon. Draag de tekening bij je, zit erop tijdens je meditatie en leg het 's nachts onder je matras.

 • Af en toe ontvang je een aanvullend idee of een suggestie die ondersteunend is aan het proces. De grootste focus ligt echter op de dagelijkse transmissies en getekende symbolen.

 • Mocht je jouw ervaringen gedurende het programma willen delen of wil je iets vragen over je proces, dan ben ik met alle liefde voor je beschikbaar.

Hoe druk je ook bent, luisteren naar een 15 minuten transmissie, kun je vast wel ergens invoegen in je dag. Als je wakker wordt of juist voor dat je gaat slapen of misschien wel allebei. Je ontdekt gaandeweg wat jou het best past.

Bijdrage

€ 222,22 per persoon (gedurende 30 dagen: dagelijks 15 minuten video-opname + dagelijks getekende licht code symbolen).

Meld je aan

Meld je aan en dan ontvang je binnenkort een aankondiging per mail.