Werkwijze

Shamanic Soul Journey

Een multidimensionele reis door je onderbewuste

"Ik zie je kern, dwars door alle laagjes heen"

Tijdens een Shamanic Soul Journey gaan we samen op reis door je onderbewuste. Ik neem je mee naar andere dimensies, waar laagfrequente energie kan samensmelten met het licht. Dat wat in de schaduw lag wordt beschenen en verwelkomd als een onderdeel van het geheel. Stap voor stap worden de vertroebelende blinddoeken afgenomen; de beperkende laagjes van je mind, die de beleving van jouw binnen- en buitenwereld beïnvloeden. Je ervaart dat de verbinding met je hart wordt hersteld. Je voelt een moeiteloze lichtheid indalen in je lichaam. Weerstand maakt plaats voor overgave en dat versterkt het vertrouwen om een leven te creëren dat geleid wordt door je innerlijke kompas.


Op reis door je onderbewuste

Door middel van de connectie die moeiteloos tussen ons ontstaat, toont jouw onderbewuste wat er in je emotioneel /energetische wezen op dit moment in balans gebracht wil worden. Blokkades zoals oude emoties, trauma’s en overtuigingen komen aan het licht*. Je kunt me zien als een reisleidster die je meeneemt op een reis door het landschap van je eigen emoties en energie. Diep verbonden met de aarde opent er een ‘podium’ die een veilig en vertrouwde basis vormt waarop jouw oude weggestopte energie wordt uitgenodigd om zich te laten zien.

"Je kunt me zien als een spreekbuis van je onderbewuste die geen blad voor de mond neemt als je je eigen waarheid wilt ervaren. Dat is de essentie van mijn werk."

Kosmische klanken en lichttalen

Dat wat (meestal lang) verborgen was, kan nu aan de oppervlakte komen en wordt door mij waargenomen via al mijn zintuigen. Ik nodig deze aspecten van jouw onderbewuste uit om door mijn lichaam te bewegen. Via kosmische klanken, lichttalen, metaforen en lichaamsbewegingen krijgt het de ruimte om te uiten wat tot dan toe verborgen bleef. Op die manier lost het op in de ruimte, verdwijnt de drukkende weerstand en kan er liefde binnenstromen om de oude programma’s en emoties te overschrijven met nieuwe harmonieuze en constructieve energie. Je kunt me zien als een spreekbuis van je onderbewuste die geen blad voor de mond neemt als je je eigen waarheid wilt ervaren. Dat is de essentie van mijn werk.

Transformerende energetische behandeling

Gestagneerde energie neem ik waar als energetische ‘knoopjes’ in de diepste lagen van jouw zijn. Als multidimensionaal kanaal stromen er verfijnde en diepgaande helende energieën uit hogere dimensies door mij heen. Met een focus als die van een lichtlaserstraal worden deze lichtenergieën  via mijn lichaam, handen, derde oog en stem naar de juiste plekken geleid. De knoopjes worden op die manier losgemaakt, zodat de energie nog meer kan stromen. Hierdoor kun je een gevoel van ruimte, opluchting en vrijheid ervaren. 

"Een laserstraal van licht die met een haarscherpe, verfijnde focus danst door je lichaam en geest. Vaste grond loswoelend, zodat het weer zuurstof en zonlicht kan ontvangen. Klaar voor een vruchtbaar verfrissend nieuw begin."

Diepgaand activatieproces

Dit proces werkt door tot in je diepste wezen en activeert je DNA. Het helpt je bovendien om de verbinding met jouw blauwdruk te versterken, zodat stap voor stap de gouden letters van je zielenmissie tevoorschijn kunnen komen. Oude blokkades en hun bijbehorende emoties vallen als dominostenen omver, verliezen hun overheersende kracht, zodat jouw levensstroom moeitelozer kan bewegen.

Bubbelend en bruisend van energie

Het uitgangspunt bij een Shamanic Soul Journey is dat alles in essentie altijd liefde is. In de loop van de tijd zijn er laagjes om onze beleving van liefde heen gedrapeerd, zoals dwarrelende stofdeeltjes een glanzend oppervlak langzaam dof kunnen maken. Het is nu tijd om je oude glans weer terug te krijgen. Ervaar een open en blij hart, bubbelend en bruisend van energie, klaar om je leven werkelijk te léven.

Je kunt het gevoel hebben dat de spiraal van het leven weer in beweging komt. Dat wat stroef liep, kan weer gaan stromen. Dat wat in de weg stond, maakt vrij baan voor nieuwe kansen en ontwikkelingen. Je gaat automatisch passende oplossingen en nieuwe mogelijkheden aantrekken. Doordat er oude energie wordt opgeruimd, ontstaat er ruimte die wordt opgevuld met levensenergie. Een grote schoonmaak dus met als uitgangspunt dat je je opnieuw kunt verbinden met de liefde in je hart.

“"Dat wat in de weg stond, maakt vrij baan voor nieuwe kansen en ontwikkelingen."

Je onderbewuste nodigt alles uit wat er in je leven op je pad komt, ook al lijkt dat soms onvoorstelbaar en/of onacceptabel. Uitgaande van dit gegeven, betekent het dus dat hoe meer je onderbewuste in harmonie is met je mind, des te meer je in je leven aantrekt dat overeenkomt met diezelfde harmonie. Zo binnen, zo buiten. Zo buiten, zo binnen.

Methodes gecombineerd

Ik werk zonder vaste kaders of methodes en laat ontstaan wat er komt. Jouw energie geeft vanzelf aan wat jij nodig hebt om dichterbij jezelf te komen. Soundhealing, innerlijk kind heling, regressie, rebirthing, light-body activatie, familie-opstelling, soul retrieval, DNA-activatie, kundalini-awakening zijn termen die geregeld de revue passeren in de wereld van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Een combinatie van deze afzonderlijke methodes zorgt tijdens de sessie voor verlichting op diepliggende niveaus.

Helende energie en oeroude wijsheid

De sessie wordt ondersteund door helende energie uit hogere dimensies en wijsheden uit verschillende lagen van ons bewustzijn: het dierenrijk (krachtdieren), sjamanisme, beschavingen als het oude Egypte, Atlantis, Lemurië, multidimensionale wezens zoals onder andere de Sirians, Pleiadians, Arcturians, Hathors, Jezus, Maria Magdalena, Isis en Kali. Dit is enkel een kleine greep uit de gevarieerde verzameling van hulpbronnen die tot onze beschikking staat.